Shape Created with Sketch.

Over Jorn Gijzen

Wonende in het landelijk gelegen Beekdaelen, geboren en getogen in Sittard. Ik ben de laatste jaren erg gepassioneerd geraakt door (Online) Marketing, in de breedste zin van het woord. Door mijn technisch-commerciële achtergrond, aangevuld met ervaring in voornamelijk technische industrie, in zowel de B2B als B2C, Recruitment, Technische Detachering, en Online Marketing, ben ik een veelzijdige partner voor diverse Marketing gerelateerde vraagstukken. Denk hierbij aan Content Creatie, E-mail Automation, Online Marketing, SEO, Social Media en Recruitment Marketing.
Ja, ik wil een adviesgesprek

Waarom Bèta-People?

Al meer dan 10 jaar ondersteun ik technische klanten met hun personele uitdagingen. De ervaring leert dat vanuit de markt veel vraag is naar een specifieke oplossing voor een specifieke uitdaging. Er zijn tal van oplossingen te bedenken, maar wat is de beste keuze voor jouw bedrijf? Ik kijk met je mee naar het totaalplaatje en zoek mee naar de best passende oplossing.
Dat is de belofte van Bèta People: hulp bij een toekomstgerichte inrichting van uw personeelsbestand.
Na jaren werkzaam te zijn geweest binnen de technische detacheringsbranche, heb ik Bèta People opgericht. Een dienst te leveren waar ik 100% achter sta is de belangrijkste motivatie geweest voor deze stap. Bèta People acteert als volwaardige sparringpartner voor uw organisatie.

Uitgelichte vacatures

VRIJBLIJVEND ADVIES?

neem Contact met ons op
Beta People dé onafhankelijke specialist voor al uw personele uitdagingen binnen de techniek. Exceed your potential.