EXCEED YOUR POTENTIAL

Over Bèta people

Ontstaan vanuit een passie voor recruitment en techniek, is Beta People dé onafhankelijke specialist voor al uw personele uitdagingen binnen de techniek. Wij snappen uw uitdagingen en kunnen ons gemakkelijk verplaatsen in de wensen van onze kandidaten. Wij geloven dat door goed te luisteren, te analyseren en procesmatig te werken er voor elke personele uitdaging een kwalitatieve en duurzame oplossing te vinden is. Met meer dan tien jaar ervaring en een succesvol trackrecord, zijn wij dé aangewezen partner voor het ondersteunen en ontzorgen bij uw zoektocht naar banen en medewerkers binnen de techniek.

Als onafhankelijk specialist zijn wij dé partner voor advies en ontzorging bij personele uitdagingen binnen de techniek.

Passie   •   Kwaliteit   •   Betrouwbaarheid    •   Samenwerking   •   Afspraak is afspraak

Wat wij doen

Niets is zo belangrijk als de juiste mensen op de juiste plek binnen jouw bedrijf. Of je nou mkb of een grote multinational bent. Elke personeelsvraag is anders en dat is nou juist waar onze expertise ligt. Met meer dan 10 jaar ervaring in technisch recruitment besparen we je tijd en geld door de juiste mensen voor de juiste opdracht en functie te vinden. Wij garanderen niet alleen een goede match, maar ook een toekomstvisie en advies om jouw personeelsbestand op orde te houden.
Shape Created with Sketch.

Wie wij zijn

Shannon Guntrum

Eigenaar Bèta People

Jorn Gijzen uw partner voor Branding, Marketing en Mindset

Jorn Gijzen

Eigenaar Jorn Gijzen Marketing

Partner worden?

Meer Informatie

VRIJBLIJVEND ADVIES?

neem contact op
Beta People dé onafhankelijke specialist voor al uw personele uitdagingen binnen de techniek. Exceed your potential.